Type Here to Get Search Results !

  SUBJECT VERB AGREEMENT 20 MCQ QUESTIONS


1. Each and every member __ to vote.

   A. has

   B. have

   C. having

   D. are

   Answer: A. has


2. Much _____ been speculated about the arrival of the King.

   A. were

   B. have

   C. has

   D. was

   Answer: C. has


3. Either you or I should __ the lead.

   A. takes

   B. take

   C. taking

   D. took

   Answer: B. take


4. A school of fish __ spotted in the lake.

   A. are

   B. have

   C. has

   D. was

   Answer: C. has


5. Physics __ difficult to understand.

   A. were

   B. are

   C. is

   D. have been

   Answer: C. is


6. A pair of scissors __ been bought from the stationery.

   A. have

   B. has

   C. were

   D. is

   Answer: B. has


7. Half of the class ____ empty.

   A. were

   B. was

   C. has

   D. have

   Answer: B. was


8. My applications __ not been approved.

   A. were

   B. have

   C. are

   D. has

   Answer: B. have


9. The quality of food here _ gone down.

   A. have

   B. has

   C. is

   D. are

   Answer: B. has


10. The teacher and the students _ arrived.

    A. has

    B. have

    C. will

    D. are

    Answer: B. have


11. Either of the daughters _______ to help the mother to cook.

    A. has

    B. have

    C. are

    D. None

    Answer: A. has


12. The sky is full of clouds that ______ to move to the west.

    A. begin

    B. begins

    C. began

    D. None

    Answer: A. begin


13. Members of the audience _______ singing along with the singer.

    A. was

    B. is

    C. were

    D. None

    Answer: C. were


14. One reason for the many accidents on this road ______ it is winding and bumpy.

    A. is

    B. are

    C. have

    D. None

    Answer: A. is


15. The teacher, together with all her students, ______ in the science lab.

    A. are

    B. is

    C. have

    D. None

    Answer: B. is


16. My spectacles ______ a lot cheaper than yours.

    A. has

    B. is

    C. have

    D. are

    Answer: D. are


17. There _____ many exceptions to this rule.

    A. is

    B. was

    C. are

    D. has

    Answer: C. are


18. Most of the workers __________ on the strike.

    A. is

    B. have

    C. has

    D. are

    Answer: D. are


19. My new pair of trousers ______ not been washed yet.

    A. has

    B. have

    C. is

    D. are

    Answer: A. has


20. Someone ______ at the door waiting to sell something to you.

    A. are

    B. have

    C. has

    D. is

    Answer: C. has   



THANK YOU 

BANAMALI STUDY CORNER 

Post a Comment

1 Comments