SUBJECT VERB AGREEMENT 20 MCQ QUESTIONS
1. Each and every member __ to vote.
A. has
B. have
C. having
D. are
Answer: A. has
2. Much _____ been speculated about the arrival of the King.
A. were
B. have
C. has
D. was
Answer: C. has
3. Either you or I should __ the lead.
A. takes
B. take
C. taking
D. took
Answer: B. take
4. A school of fish __ spotted in the lake.
A. are
B. have
C. has
D. was
Answer: C. has
5. Physics __ difficult to understand.
A. were
B. are
C. is
D. have been
Answer: C. is
6. A pair of scissors __ been bought from the stationery.
A. have
B. has
C. were
D. is
Answer: B. has
7. Half of the class ____ empty.
A. were
B. was
C. has
D. have
Answer: B. was
8. My applications __ not been approved.
A. were
B. have
C. are
D. has
Answer: B. have
9. The quality of food here _ gone down.
A. have
B. has
C. is
D. are
Answer: B. has
10. The teacher and the students _ arrived.
A. has
B. have
C. will
D. are
Answer: B. have
11. Either of the daughters _______ to help the mother to cook.
A. has
B. have
C. are
D. None
Answer: A. has
12. The sky is full of clouds that ______ to move to the west.
A. begin
B. begins
C. began
D. None
Answer: A. begin
13. Members of the audience _______ singing along with the singer.
A. was
B. is
C. were
D. None
Answer: C. were
14. One reason for the many accidents on this road ______ it is winding and bumpy.
A. is
B. are
C. have
D. None
Answer: A. is
15. The teacher, together with all her students, ______ in the science lab.
A. are
B. is
C. have
D. None
Answer: B. is
16. My spectacles ______ a lot cheaper than yours.
A. has
B. is
C. have
D. are
Answer: D. are
17. There _____ many exceptions to this rule.
A. is
B. was
C. are
D. has
Answer: C. are
18. Most of the workers __________ on the strike.
A. is
B. have
C. has
D. are
Answer: D. are
19. My new pair of trousers ______ not been washed yet.
A. has
B. have
C. is
D. are
Answer: A. has
20. Someone ______ at the door waiting to sell something to you.
A. are
B. have
C. has
D. is
Answer: C. has
THANK YOU
BANAMALI STUDY CORNER

Nyc
ReplyDelete